ȘTIRI

1 Decembrie, Ziua Naţională a României – Cel mai important moment din istoria românilor

Românii de pretutindeni sărbătoresc pe 1 Decembrie Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria românilor.

După doi ani de pandemie, în care Ziua Națională a României a fost sărbătorită fără prea mult fast, în contextul restricțiilor impuse de autorități, anul acesta revine inclusiv Parada de 1 Decembrie.

În urmă cu 103 ani, la 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare ce a votat unirea Transilvaniei cu România, și a consfințit ceea ce acum numim România Mare.

Liderul opoziției George Simion anunță că se implinește trei ani de la înfiinţarea AUR, iar pe 2 decembrie va avea loc un congres naţional în cetatea Unirii la Alba Iulia. Toţi parlamentarii, senatori şi deputaţi ai AUR vor fi prezenţi la manifestările prilejuite de Ziua Naţională

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.