Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Adevăratul președinte al PNL este Rareș Bogdan. El este omul din spatele lui Cîțu

La momentul de față cel care conduce cu adevărat PNL este Rareș Bogdan. El este omul din spatele lui Florin Cîțu și care a condus și implimentat strategia câștigătoare ce l-a făcut pe Florin Cîțu președinte.

Calitățile lui Rareș Bogdan sunt evidente, din moment ce a reușit să construiască o majoritate puternică și un curent favorabil în jurul unui candidat foarte slab.

Este evident că ținta nu a fost punerea lui Florin Cîțu în postul de președinte ci îndepărtarea lui Ludovic Orban. Nu cunoaștem nemulțumirile ce au dus la această ruptură, dar Ludovic Orban l-a acuzat de trădare după ce l-a făcut europarlamentar cu salariu anual de peste 100.000 de euro.

Rareș Bogdan este reprezentantul oamenilor PNL din Ardeal, mai ales a celor din zona Cluj. De acolo a venit și strategia câștigătoare de a-l propune pe Klaus Iohannis președinte și care a reușit, indiferent de ura de moment a românilor față de aceasta.

Să nu uităm că nu contează calea ci rezultatul, iar acesta este acela că Rareș Bogdan a reușit să impună atât președintele României cât și premierul și apoi președintele PNL.

La momentul de față în actele oficiale Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte al PNL, adică al doilea om din partid. În realitate Rareș Bogdan este cel care conduce partidul și care, în cazul plecării lui Florin Cîțu, ar prelua automat funcția de președinte.

De fapt acesta pare că a fost unul dintre scopuri: folosirea funcției de premier pentru a se obține conducerea partidului, pentru ca apoi aceasta să fie cedată sau lăsată către Rareș Bogdan.

Cel mai probabil că Rareș Bogdan va fi următorul președinte al partidului, cel care va trebui să își asume rolul de viitor candidat cu șanse reale la funcția supremă în stat.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.