GAZETARII

ALBA IULIA. Românii ies în stradă de 1 decembrie: Să fim Uniți!

PSD, PNL, UDMR și USR s-au înțeles ca să facă mult rău României. Klaus Iohannis are acum propriul său guwern, unul puternic și împotriva românilor. Răul absolut s-a instalat în România și numai poporul mai poate scăpar de el.

Jaful făcut în ultimii 32 de ani este oficializat astăzi printr-un nou guvern. Hoția nu se va opri, ea se va amplifica. Astăzi sunt românii mai săraci decât oricând, prețurile au explodat iar salariile și pensiile au rămas mici. Partidele sistemului își bat joc de români și acum vin să fure împreună, nu își mai așteaptă rândul.

Partidele sistemului îi vrea pe români dezbinați, îi împarte în buni și răi, corporatiști și lucrători la stat, între civili și militari, pensionari și muncitori, vaccinați și nevaccinați. Scopul este unul singur: să ne țină dezbinați și în acest fel să ne controleze. Acum a venit momentul să dăm jos răul absolut, să luptăm împotriva lor și să nu mai acceptăm acest lucru.

Vor să crească cu mult pensiile speciale și cu puțin pensiile mici. Își bat joc de noi. Dacă un individ cu o pensie specială va lua 2.000 de lei în plus, un român obișnuit va obține doar 100 de lei. Vedeți cât de mare este bătaie de joc, toți promiteau eliminarea pensiilor speciale și astăzi au uitat.

George Simion cheamă pe români în stradă să fie uniți.

Partidele politice primesc subvenție publică de milioane de euro iar în acest timp românii mor în sărăcie, asta dacă nu mor arși în spitale. Bătaie de joc este maximă și asta pe banii companiilor românești și care sunt închise de politica economică catastrofală ce are un singur scop: stăpânirea marilor corporații străine.

Românii sunt nemulțumiți și ies în stradă. Nimeni nu mai suportă ocupația actuală și caracatița mafiotă care a cuprins România.

Manifestația va avea loc la Alba Iulia, de 1 decembrie 2021, începând cu ora 08.00. Plecarea se va face din Gara Alba Iulia. Anunță toți prietenii, i-ați rudele și vino în stradă pentru Unitatea Românilor.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.