ȘTIRI

Alina Gorghiu se laudă: „PNL a crescut de două ori pensiile, iar a treia creştere va fi de la 1 ianuarie”

Atât de multă grijă au cele două partide de bătrânii țării că astăzi pensia minimă este de 1.000 de lei și peste 1 milion de bătrâni trebuie să trăiască lunar cu această sumă. Dar cu 1.000 de lei pe lună nu poți trăi, nu ajung banii și de întreținere, masă, medicamente și haine.

Pe de cealaltă parte Alina Gorghiu se laudă că PNL a crescut pensiile de două ori, dar uită să spună că a crescut veniturile la parlamentari de 10 ori. Așa se face că pensia minimă este de doar 1.000 de lei pe lună, dar un parlamentar are bani pe cabinet de peste 50.000 de lei.

Să ne spună Alina Gorghiu dacă ea poate trăi cu doar 1.000 de lei pe lună și să încerce acest experiment.

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că PNL doreşte continuarea colaborării în coaliţia de guvernare „în termeni de respect, de cooperare loială” între cele trei partide, menţionând că nu trebuie uitat faptul că liberalii au mărit de două ori pensiile, iar a treia creştere va fi de la 1 ianuarie 2023, ţinându-se cont de rata inflaţiei.

Marcel Ciolacu are însă o altă părere. Liderul PSD a susținut în public că din 2024 PSD poate guverna și fără PNL, ceea ce probabil vor face.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.