GAZETARII

Au distrus România și acum PNL Cîțu fuge de guvernare. Nu mai vor pentru că nu pot

Guvernul condus de Florin Cîțu, precedat de cel condus de Ludovic Orban, reprezintă o catastrofă pentru România.

Nu doar că timp de 3 ani nu au guvernat, dar în această perioadă au luat aproape 50 de miliarde de euro pe care următorul guvern și românii trebuie să îi ramburseze în următorii ani.

Situația din spitale nu este nici ea deloc roz. România este în plină pandemie și românii mor cu șanse în spitale, asta dacă nu se pierd în vreun incendiu.

PNL guvernează de trei ani și din care aproape doi au fost de pandemie.

Am avut timp să ne pregătim și acest guvern nu a făcut acest lucru.

Mai mult decât atât, una au vorbit, alta au făcut: au făcut petrecere cu 300.000 de persoane la Untold Cluj, apoi au făcut și congres cu 5.000 de persoane în București și spuneau că totul este bine și este sigur. La doar câteva zile diferență spitalele raportează că sunt pline și nu se mai poate face față la actuala situație.

PNL nu mai dorește să guverneze dar numai pentru că au împins România într-o catastrofă, în prăpastie. De aceea sunt aroganți față de USR și îi înjură în fiecare zi.

În cazul în care vor să guverneze dar au așa atitudine față de posibilii alianți înseamnă că sunt desprinși de realitate, adică medical: nebuni.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.