GAZETARII

AUR reprezintă vocea poporului: 2 milioane de români au semnat pentru demiterea lui Iohannis

AUR reprezintă vocea poporului: 2 milioane de români au semnat pentru demiterea lui Iohannis în cadrul campaniei organizate de Alianța pentru Unirea Românilor care vizează suspendarea președintelui României, în contextul în care a dovedit că face o politică antiromânească.

În cadrul unei conferințe de presă, George Simion a anunțat că AUR a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. „S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte. Multe lucruri nu sunt respectate în această țară, la fel cum s-a întâmplat și cu referendumul pentru 300 de parlamentari”, a spus Simion.

Liderul AUR a precizat că această campanie de demitere a preşedintelui s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile oraşelor din România.

„Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis”, a afirmat Simion.

„Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere, la şedinţa care începe la ora 11.00”, a anunţat Simion, arătând că nici USR, PSD sau formaţiunea lui Ludovic Orban nu s-a alăturat acestui demers.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.