GAZETARII

AUR se opune creșterii de taxe: „Vor să distrugă antreprenorii români”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își exprimă dezacordul total față de propunerile recente ale PSD și PNL de creștere a taxelor, afirmând că aceste măsuri vor avea un impact devastator asupra antreprenorilor români.

Reprezentanții AUR au luat cuvântul și au criticat vehement aceste propuneri, susținând că acestea ar putea duce la închiderea multor afaceri, în special în industriile deja lovite dur de criza economică.

„Creșterea taxelor în acest moment ar putea fi fatală pentru mulți antreprenori români”, a declarat deputatul AUR, Adrian Axinia. „Este inadmisibil ca guvernul să ia astfel de măsuri care pot distruge spiritul antreprenorial și pot duce la pierderea a mii de locuri de muncă.”

În special, AUR se opune propunerilor de majorare a taxelor în sectorul de construcții, agricultură, IT și HORECA, susținând că aceste măsuri ar putea avea consecințe dezastruoase pentru aceste industrii.

„Dacă guvernul merge înainte cu aceste planuri, va distruge nu doar aceste sectoare, dar și economia țării”, a afirmat Axinia. „Aceste industrii reprezintă o parte vitală a economiei românești și o creștere a taxelor ar putea avea un impact negativ semnificativ.”

Alianța pentru Unirea Românilor promite să lupte în Parlament pentru drepturile antreprenorilor români și pentru menținerea unui mediu fiscal echilibrat și propice dezvoltării afacerilor.

Partidul AUR își consolidează poziția ca un apărător al drepturilor antreprenorilor și al unui mediu de afaceri robust și echitabil în România.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.