ȘTIRI

Borna de la Piatra Secuiului poartă din nou straie românești: George Simion a rezolvat problema

Borna de la Piatra Secuiului, vopsită în culorile naționale ale maghiarilor și unde în urmă cu o săptămână s-a fotografiat președinta Ungariei Katalin Novak, are acum culorile tricolorului românesc.

„Problemă rezolvată”, a scris liderul AUR George Simion, pe Facebook.

Președintele AUR, George Simion, a fost singurul lider politic român care a luat atitudine împotriva acțiunilor provocatoare ale preșdenitelui Ungariei și UDMR. Actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu a avut nicio reacție în urma sfidării maghiare și acțiunilor ce ating securitatea națională. Marcel Ciolacu a sărit în apărarea UDMR afirmând că Kelemen Hunor nu face agenda ungariei deși în weekendul trecut ținea un discurs cu harta Unagriei Mari în spate.

Actuala conducere a statului român a capotat în fața intereselor străine.

Fotografia postată pe Facebook de liderul AUR

În urmă cu o săptămână, aflară în vizită în România, președinta Ungariei Katalin Novak s-a fotografiat la borna de la Piatra Secuiului, care era vopsită în culorile naționale ale țării sale.

Fotografie postată pe Facebook de Katalin Novak:

Piatra Secuiului este o destinaţie turistică foarte cunoscută, bornele de pe culmea montană fiind de zeci de ani în centrul unei dispute între români şi maghiari. Sunt vopsite periodic, fie în culorile naţionale ale României, fie în cele ale Ungariei.

CE SPUN ROMÂNII DESPRE POZIȚIONAREA PREȘEDINTELUI AUR

Românii l-au felicitat pe George Simion pentru faptul că a luat atitudine împotriva acțiunilor revizioniste maghiare. În comparație cu ceilalți lideri politici, președintele AUR acționează în consecință și nu se limitează la discursuri politice. Zis și făcut. Borna de la Piatra Secuiului este astăzi vopsită în culorile României.

Nu uita să distribui acest articol!

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.