Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Christian Terheș conduce lista AUR pentru alegerile europarlamentare: „În 2024, alegerea este clară, suveranitate sau subordonare

Christian Terheş, europarlamentarul nominalizat de George Simion ca liderul listei AUR pentru alegerile europarlamentare din anul următor, a oferit o perspectivă asupra opțiunilor electorale pentru 2024 în cadrul evenimentului de prezentare a candidaților partidului pentru Parlamentul European. Terheş a subliniat că în 2024, votanții vor avea de ales între prosperitate și sărăcie, libertate și tiranie, suveranitate și subordonare.

El a declarat: ”Când România a aderat la Uniunea Europeană, spera să se alăture unei comunități care să-i respecte drepturile și care să promoveze prosperitatea prin proiecte economice. Evaluând starea actuală, comparați costul energiei electrice de astăzi cu cel de acum doi sau trei ani. Este inacceptabil. În prezent, la conducerea Uniunii Europene o avem pe Ursula von der Leyen, care a încheiat contracte de vaccinare de 71 de miliarde de euro, furnizând aproximativ 10 doze de vaccin pentru fiecare cetățean. Cine a autorizat-o? Pe baza căror fonduri? Fondurile noastre! Trebuie să prevenim repetarea acestor situații.”

Continuând, Christian Terheş a adăugat: ”Unii ar putea argumenta că am început prea devreme, dar eu consider că nu este niciodată prea devreme. Campania electorală pentru europarlamentare a început demult, de la ultimele alegeri. În decursul a 4 ani, este simplu să evaluați activitatea celor care au reprezentat România în Parlamentul European și să decideți dacă aceștia au contribuit sau nu la bunăstarea dumneavoastră.”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.