ȘTIRI

Ciolacu anunță scumpiri la alimente, dar promite că va crește și salariul minim: „În Germania, salariul a crescut de trei ori”

Marcel Ciolacu a declarat că salariul minim va creşte în România, fiind un mecanism prin care se păstrează lucrătorii în ţară. Liderul PSD promite această măsură după ce va elimina facilitățile fiscale din construcții.

Iată ce a declarat acesta: „Spre exemplu, în Germania, anul trecut, salariul minim a crescut de trei ori. Este un mecanism prin care-ţi ţii lucrătorii în ţară. Cu adevărat acest lucru trebuie suportat de către economia reală, prin discuţii vom… Dacă vor fi scoase parte din facilităţile, de exemplu în construcţii, discuţiile sunt foarte clare ca să şi mărim salariul minim, astfel încât… să nu piardă nimeni la salariu”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.