ȘTIRI

Ciolacu crede că românii sunt naivi – PSD îi cere demisia lui Virgil Popescu

Ipocrizie maximă din partea PSD: Marcel Ciolacu a anunțat că deputații săi nu vor vota moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu (PNL), deși îi cer în mod repetat demisia.

Ciolacu se teme să nu existe cineva din partidul său care să trădeze „linia” partidului, așa cum a făcut Dumitru Coarnă în februarie (și a fost exclus ulterior din PSD); mai bine să nu voteze nimeni.

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a declarat că votul pe care parlamentarii social-democraţi îl vor da la moţiunea simplă a USR va fi împotriva unui „demers populist” al USR şi nu va fi pentru sau contra ministrului Energiei Virgil Popescu.

Virgil Popescu deține funcția de ministru al Energiei începând din noiembrie 2019 – atât în Guvernul PNL Orban, cât și în Guvernul

Susținut masiv de președintele Klaus Iohannis, Virgil Popescu s-a declarat convins că nu va fi remaniat de colegul său de partid, Nicolae Ciucă. „Nu-mi este teamă decât de Dumnezeu. Eu îmi voi face treaba în continuare”, a spus el, în 24 august.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.