GAZETARII

Ciolacu îi dă dreptate lui Simion: Pensiile speciale trebuie impozitate

Într-un final, după ce a boicotat orice inițiativă legislativă care prevedea eliminarea sau supraimpozitarea pensiilor speciale alături de PNL și UDMR, liderul PSD Marcel Ciolacu îi dă dreptate lui George Simion: pensiile speciale ne costă mult și, prin urmare, acestea trebuie impozitate. Acesta este una din multiplele ocazii în care PSD mimează opoziția, fiind doar o marionetă a regimului Iohannis.

„Fac un ultim apel către colegii mei din Coaliție, înainte de reuniunea de mâine, să înțeleagă necesitatea ca România să aibă un cadru fiscal modern și european.

Nu putem continua cu un sistem învechit și nedrept, care produce dezechilibre economice și inechitate socială. Este un nonsens să așteptăm un progres general pentru români cu un sistem regresiv, în care cine câștigă mai mult plătește procentual mai puțin!

Oricât de tare ar deranja acest lucru, pensiile speciale care ne costă peste 2 miliarde de euro anual, trebuie supraimpozitate. Totodată, trebuie taxate corect averile celor care trăiesc în lux”, a declarat Marcel Ciolacu.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.