You are currently viewing Ciolacu îl face pe Putin criminal de război și susține că România se va implica logistic pentru ca Ucraina să câștige războiul

Ciolacu îl face pe Putin criminal de război și susține că România se va implica logistic pentru ca Ucraina să câștige războiul

  • Post author:
  • Post published:iunie 15, 2022
  • Post category:ȘTIRI

Marcel Ciolacu susține că toate țările civilizate trebuie să facă scut în jurul Ucrainei, să ajute Ucraina să depășească aceste momente și să câștige acest război. Mai mult, liderul PSD afirmă că România se va implica logistic.

„Cu toții suntem alături de (Ucraina în – n.r.) acest război total injust, incorect, neprovocat. Este evident că în acest moment Vladimir Putin se face responsabil de a fi criminal de război. România va fi alături de Ucraina. Ucraina trebuie să câștige acest război. Ne vom implica logistic”, spune Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că România susține aderarea la UE a Ucrainei, Republicii Moldova și Georgiei.

„Ucraina, Georgia, Republica Moldova sunt părți din Europa, iar locul lor este în UE. O decizie unui popor suveran și a unui stat suveran nu poate fi sancționată de un alt stat. Nimeni nu ar fi crezut că în 2022 vom mai avea parte de un război în Europa. De aceea, toate țările civilizate trebuie să facă scut în jurul Ucrainei, să ajute Ucraina să depășească aceste momente și să câștige acest război”, conchide președintele Camerei Deputaților.

Distribuiți articolul!