ANCHETE

Ciolacu, numai cuvinte de laudă pentru Guvernul Ciucă: „De mult timp nu am văzut un Guvern și o coaliție care să funcționeze așa”

Liderul PSD, care ar trebui să preia postul de premier, conform înțelegerii cu PNL, din mai 2023, spune că ”de mult timp nu am văzut un Guvern și o coaliție care să funcționeze așa.”

”Toate măsurile anunțate vor intra în vigoare de 1 iulie. Angajările vor fi interzise de la 1 iulie, la MIPE este nevoie ca domnul Boloș să își facă o echipă.

Am avut o creștere economică pe primul trimestru. Trebuie să fim corecți, să dăm Guvernului ce e al Guvernului și coaliției ce e al ei.

Eu, la Camera Deputaților, voi tăia și din deplasările externe.

Văd o eficiență guvernamentală și o reacție în timp real. Eu de mult timp nu am văzut un Guvern funcționând la acest mod și o coaliție politică. Avem puncte diferite, le vorbim în spațiul public, dar ne respectăm unul pe celălalt.

Pe mine nu mă deranjează dacă rămâne o cotă unică progresivă.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.