GAZETARII

PCR. Ciolacu se autopropune premier prin vocea lui Grindeanu

În comunism Nicolae Ceaușescu se tot propunea pe diverse funcții, până ce a ajuns la cea supremă din stat, dar prin intermediul unor alte voci.

Așa se face că cei din jurul său îl nominalizau, alții aplaudau și el doar aproba că este de acord.

Așa se întâmplă astăzi și în PSD, Grindeanu fiind vocea care l-a propus pe Marcel Ciolacu premier al României.

Dar Marcel Ciolacu are stat de tractorist cu diplomă ilegală de revoluționar și dosar penal deschis deoarece ar fi încasat pe lună 2.000 de lei fără să îi merite.

Că PSD nu mai are valori la nivel de vârf este evident, dar ar putea fi adus cineva din teritoriu, un profesionist care a condus bine un județ al României(nu prea au așa ceva) și care să fie pus să conducă România.

Să spui că Marcel Ciolacu poate să fie premier, așa cum a fost și Cîțu, nu prea e bine.

„Sunt cu destulă vechime în PSD, şi anume din 1996, şi am văzut diverse coaliţii, alianţe şi aşa mai departe, guverne de coaliţie, fie că vorbim de acea coaliţie din 2009 care a fost între PSD şi PDL, fie că vorbim de USL, care a fost mai mult decât o coaliţie de guvernare, a fost un proiect politic. La un moment dat se ajunge într-un punct în care e nevoie de un compromis. Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav pentru România şi că românii aşteaptă de la clasa politică soluţii şi nu ceartă, înseamnă că ar trebui să plecăm cu toţii acasă. Ceea ce credem noi, ca partid social-democrat, e că romanii aşteaptă de la noi soluţii. De aceea ne-am întâlnit şi astăzi, să venim cu primele soluţii şi cu primele noastre propuneri. Astea sunt cele mai importante lucruri”

Sorin Grindeanu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.