ȘTIRI

Ciolacu susține că monitorizează cu cea mai mare atenţie bucățile de dronă: „Sporim securitatea aeriană”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, după ce militarii au găsit lângă localitatea Plauru fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă, că este monitorizată cu atenţie evoluţia evenimentelor şi sunt luate măsuri pentru creşterea securităţii aeriene a României, în vecinătatea zonei de război, în strânsă cooperare cu aliaţii NATO.

Iată ce a spus acesta: „Apreciez solidaritatea aliaţilor NATO, după evenimentele recente de-a lungul frontierei între România şi Ucraina. Monitorizam cu cea mai mare atenţie evoluţia şi acţionăm pentru sporirea securităţii aeriene a României, în vecinătatea zonei de război, în strânsă cooperare cu aliaţii noştri”

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că militarii au găsit, lângă localitatea tulceană Plauru, fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă. MApN a transmis că mililtarii au făcut verificările, după ce au primit informaţii despre existenţa unor elemente de dronă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.