ȘTIRI

Ciolacu, una spune și alta face – Premierul și-a angajat 150 de oameni la Secretariatul General al Guvernului numai în iulie

Se pare că pentru Marcel Ciolacu deficitul bugetar nu este o problemă. Conform ultimelor date publicate, Guvernul PSD-PNL s-a umflat cu mii de angajați de când PSD și PNL sunt la putere.

Numai în luna iulie 2023, în timp ce premierul PSD Marcel Ciolacu promitea că reduce cheltuielile statului, la Secretariatul General al Guvernului au fost angajați 150 de oameni, comparativ cu iunie 2023

La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și la Ministerul Finanțelor sunt cu câte 500 de angajați mai mulți decât în urmă cu un an (iulie 2022), iar încasările la bugetul de stat sunt dezastruoase chiar conform coaliției PSD-PNL care susține Guvernul.

Și alte ministere și-au crescut considerabil numărul angajaților în această perioadă: plus 130 de angajați la Ministerul Mediului, 50 la Ministerul Economiei și încă 50 la Ministerul Familiei pentru că tupeul pe bani publici nu are limite.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.