Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Ciucă se duce la mare, în Grecia. Poate cum am ajuns la importuri de peste 1 miliard de euro din țara zeilor

Ciucă se duce la mare, în Grecia. Poate cum am ajuns la importuri de peste 1 miliard de euro din țara zeilor.

România are un deficit comercial uriaș, în anul 2021 de aproximativ 24 de miliarde de euro, cel mai ridicat din istorie.

Și Grecia contribuie la acest deficit deoarece vinde în România produse de vreo 1,2 miliarde de euro, dar importă de numai 700 de milioane de euro. Acest lucru înseamnă că jumătate de miliard de euro nu se justifică, motiv pentru care țara noastră și românii sunt nevoiți să se împrumute cu sume colosale de valută ca să le poată asigura.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.