ȘTIRI

Claudiu Târziu: AUR va elimina legislația care încurcă și va impozita companiile după cifra de afaceri

Liderul AUR, Claudiu Târziu, aflat într-un tur de forță prin Transilvania a discutat cu membrii și simpatizanții AUR din Bihor despre problemele cu care se confruntă. Antreprenorii bihoreni au ajuns la disperare din cauza dobânzilor foarte mari la credite și anunță că se pregătesc de faliment deoarece companiile românești nu pot concura cu cele din Polonia, Austria sau Olanda unde statul le garantează dobânzi de 1/2%.

Președintele CNC al AUR, Claudiu Târziu, le-a promis bihorenilor că atunci când AUR va ajunge la guvernare va elimina legislația stufoasă și abuzivă care pune bețe-n roate oamenilor de afaceri și va avea grijă să impoziteze companiile străine după cifra de afaceri pentru a nu mai declara profit de 2/3% sau chiar pe minus pentru a nu plăti taxe statului român, iar românii vor avea credite garantate de stat cu dobânzi infime pentru a putea concura cu oamenii de afaceri din Vest.

„Într-un singur an de la constituire, cu cîteva sute de membri și cîteva zeci de entuziaști implicați total în campania electorală, AUR a intrat Parlamentul României cu 10%. După primul an de la intrarea în Parlament, AUR a trecut de 25% în opțiunile de vot ale românilor.

De ce avem succes?

Pentru că poporul român ne simte sinceritatea cu care vrem, la fel ca și el, să dislocăm democratic, prin vot, actuala clasă politică incompetentă și coruptă, de care ne-am săturat cu toții.

Iar asta îi îngrozește pe bandiți.

La Oradea, bihorenii ne-au cerut să le spunem cel puțin o măsură concretă care ar începe le îmbunătățească viețile atunci cînd AUR va ajunge să guverneze. Am pus pe masă două astfel de măsuri: eliminăm legislația care ne încurcă și impozităm companiile după cifra de afaceri.

Astfel, banii produși în România vor servi nevoilor noastre de dezvoltare, nu ale altora. Astfel ne vom reface clasa de mijloc. Astfel vom pune la treabă, cu spor și rost, inteligența, truda și talanții românilor, care așteaptă de prea multă vreme de la conducătorii lor demnitate și prosperitate. #Ce_Vor_Românii”, a concluzionat Claudiu Târziu.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.