You are currently viewing Coaliția dorește să crească impozitele pentru firmele românești. Nu au bani pentru pensii speciale și partide

Coaliția dorește să crească impozitele pentru firmele românești. Nu au bani pentru pensii speciale și partide

  • Post author:
  • Post published:iunie 14, 2022
  • Post category:GAZETARII

Coaliția dorește să crească impozitele pentru firmele românești. Nu au bani pentru pensii speciale și partide.

PSD dorește să crească nivelul impozitelor pentru firmele mici românești și ale taxelor pe proprietate. PNL mimează că nu ar susține o astfel de lege, dar cică nu ar avea de ales și va trebui să o facă.

Statul nu mai are bani pentru a putea rambursa creditele mari luate, cheltuielile imense ale aparatului de stat, plata pensiilor speciale sau a subvenției pentru partidele politice.

În loc să ajute antreprenorii români în aceste vremuri grele coaliția actuală dorește să distrugă firmele românești.

Este vorba despre impozitul microîntrepreinderilor care ar urma ca la peste 500.000 de euro să plătească 16% impozit pe profit în loc de 1% impozit pe venit. Astăzi limita de modificare este de 1.000.000 de euro.

În aceste vremuri grele o astfel de modificare ar distruge firmele românești fără a se produce vreo modificare la nivel de încasări.

Partidele actuale nu mai au bani pentru a susține aparatul imens de stat și în loc să ia măsuri pentru reducerea numărului de angajați, pentru digitalizare, ei mențin situația actuală.

Distribuiți articolul!