You are currently viewing Costel Barbu, deputat PNL și fost membru în guvernul Orban: condamnat că este escroc, și-a făcut diplomă falsă

Costel Barbu, deputat PNL și fost membru în guvernul Orban: condamnat că este escroc, și-a făcut diplomă falsă

  • Post author:
  • Post published:martie 16, 2022
  • Post category:ANCHETE

Fostul secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, a fost urmărit penal pentru înşelăciune de Parchetul General pentru că s-a folosit de o diplomă falsă de licenţă ca să se angajeze ca director în comuna teleormăneană Suhaia.

Fostul secretar adjunct al Guvernului Orban, Costel Barbu, este acum deputat de Teleorman. În 2014, Barbu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ultraj, iar în 2015 a fost condamnat de Înalta Curte pentru incompatibilitate, fiind demis din funcția de primar al comunei teleormănene Suhaia.

Ascensiunea lui Costel Barbu în politică a început după congresul PNL din 2017, când Ludovic Orban a fost ales președinte al partidului – dosarele cele multe îl făceau perfect pentru noi funcții politice.

Mai apoi Costel Barbu a fost numit secretar general adjunct al PNL, iar în decembrie 2019, odată cu instalarea lui Ludovic Orban la Palatul Victoria, Barbu a fost numit secretar general adjunct al guvernului.

Individul este un escroc, și-a construit toată viața și activitatea prin diplome false, funcții false. Cam așa sunt majoritatea oamenilor din PSD și PNL, niște falși cu diplome false.

Distribuiți articolul!