ȘTIRI

Covrigarul Ciolacu, favorit de PSD să fie desemnat candidat la prezidențiale

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat că PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, iar președintele partidului, Marcel Ciolacu, e favorit să fie desemnat candidat.

El a respins ideea ca PSD să nu aibă propriul candidat, într-o alianță electorală cu PNL, spunând că partidul tocmai a câștigat alegerile locale.

Iată ce a spus acesta: ”PSD va avea candidat propriu la prezidențiale, nu cred că există altă variantă, nu înțeleg de ce există acest semn de întrebare. Am pierdut cumva alegerile? Noi am castigat aceste alegeri, am dat dovadă de modestie, am mulțumit alegătorilor, e o victorie importantă pentru că pentru noi contează foarte mult alegerile locale. Structura noastă de aleși locali s-a întărit, avem 5 președinți de Consilii Județene în plus, mai mulți primari de municipii reședință de județ. Asta înseamnă că încrederea în PSD a crescut, suntem evident principala forță politică”

Întrebat cine ar trebui să fie candidatul PSD la prezidențiale, Grindeanu a spus că ”nu am stabilit încă numele, dar președintele Marcel Ciolacu e favorit în a fi desemnat candidat”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.