Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Cristian Terheș dat afară din PNȚCD. Iată care sunt motivele: s-a văzut cu zeci de mii de euro dar a uitat să ajute partidul

Eurodeputatul Cristian Terheș, dat afară din PNȚCD pe motiv că nu și-a plătit cotizația niciodată de când a fost ales demnitar.

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a transmis un comunicat de presă prin care anunță că eurodeputatul Cristian Terheș a fost dat afară din partid, pentru că nu și-a plătit cotizația niciodată de când a fost ales demnitar prin intermediul partidului. Au fost îndepărtați, de asemenea, din PNȚCD și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și viceprimarul, Doru Dăncuș.

Aurelian Pavelescu a convocat miercuri la sediul central al PNȚCD din București, Consiliului Național de Conducere, unde a fost analizată situația financiară a partidului din ultimele 6 luni, pentru a se găsi soluții în ce privește achitarea datoriilor. Pentru că PNȚCD nu beneficiază de niciun fond din partea statului, așa cum se întâmplă în cazul partidelor parlamentare, principala sursă de venit a partidului o constituie strict contribuția financiară/cotizația membrilor.

Liderul PNȚCD l-a indicat pe Cristian Terheș că nu și-a plătit niciodată cotizația, de la intrarea în partid, respectiv din mai 2020 și până în mai 2022. Astfel, conform statutului, suma datorată de Terheș, cu titlul de cotizație, este de 35.730 de euro, aproximativ 178.500 lei, pentru perioada de 25 de luni, în care acesta nu și-a îndeplinit sarcina de membru de partid, a transmis Aurelian Pavelescu.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.