ȘTIRI

Cristian Terheş, pe lista AUR la europarlamentare: „În 2024, alegerea este pentru suveranitate sau vasalitate!”

Europarlamentarul Cristian Terheş, despre care George Simion a afirmat că va deschise lista AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor a declarat în cadrul evenimentului de lansare a listei candidaţilor pentru PE că în 2024 alegerea este foarte simplă, prosperitate sau sărăcie, libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate.

Iată ce a declarat acesta: ”Când România a intrat în Uniunea Europeană a intrat cu gândul că va întra intr-o comunitate care îi va respectă drepturile şi prin toate proiectele economice va aduce prosperitate în România. Uitaţi-va unde suntem astăzi. Comparaţi factură de curent de anul acesta cu factură din urmă cu doi sau trei ani. Este inadmisibil! Am ajuns în momentul de faţă în fruntea Uniunii Europene să o avem pe Ursula von der Leyen, care conduce această comunitate europeană, care a semnat contracte cu firme de vaccinare în valoare de 71 miliarde de euro pentru a cumpără circa 10 doze de vaccin pentru fiecare dintre noi. Cine a mandatat-o? Pe banii cui? Pe banii noştri! Ceea ce s-a întâmplat trebuie să nu se mai repete!”

Christian Terheş a continuat: Unii spun că am început prea devreme eu zic că nu e prea devreme, campania electorală pentru europarlamentare a început de mult, a început de la ultimele alegeri, pentru că 4 ani de zile puteţi să îi vedeţi foarte simplu pe cei care au fost în Parlamentul European şi să constataţi singuri dacă au făcut sau nu ceva pentru dumneavoastră”. 

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.