GAZETARII

Cu siguranță în 1989 a fost o lovitură de stat, iar Iliescu și gașca lui sunt niște asasini

În decembrie 1989 la Timișoara a început o revoluție. Aceasta s-a stins câteva zile mai târziu la București, acolo unde pe 22 decembrie 1989 Ion Iliescu și gașca lui a preluat puterea și a folosit-o pentru a-și consolida poziția pentru următorii 32 de ani.

După 22 decembrie 1989 peste 1000 de români au fost uciși, asasinați la ordinul sau având la bază ordinele date de Ion Iliescu. Pe de o parte noul regim avea nevoie de panică și de legitimare, pe de altă parte Ion Iliescu și gașca strânsă în jurul său avea nevoie să ucidă totalmente viitoarea opoziție sau pe cei care vreodată ar fi avut curajul să scoată la iveală elemente importante din trecutul său.

Conform unui sondaj realizat de către Political.RO peste 93% dintre români consideră că în 1989 a fost o lovitură de stat. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, iar atunci când peste 93% dintre cetățeni consideră acest lucru devine evident că așa și este.

Nimeni nu a plătit pentru morții din 1989 deși au fost peste 1.000. Acest lucru arată că sistemul este unul profund corupt și toată construcția de după 1989 este una compromisă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.