ȘTIRI

Dacian Cioloș, rupt de realitate – Vrea să ia 40% din electorat cu noul partid

Cererea de înființare a partidului Reînnoim Proiectul European al României (REPER) a fost depusă și înregistrată joi la Tribunalul București. Cei cinci membri fondatori sunt europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache și Dacian Cioloș.

„Pe toate măsurătorile, inclusiv pe analizele ONU, este un trend ascendent în România, în ultimii 10 ani, în ceea ce privește acea parte a societății românești care crede în ceea ce ONU numește valorile post-materialiste. Acea felie din societatea românească a ajuns undeva la 40%, iar eu cred că acela este bazinul electoral căruia noi ne adresăm, și nu numai.

Vrem să punem pe masă o ofertă politică care să răspundă așteptărilor acestei părți a societății românești, a 40% din electorat”, a declarat europarlamentarul.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.