ȘTIRI

Dan Bucura: Americanii sunt obezi. Mănâncă toate prostiile

„Am revenit în America la un interval de aproape 10 ani de la ultima vizită. Constatarea cea mai teribilă e următoarea: la noi în Europa, alerta privind obezitatea excesivă e poveste!

N-am văzut niciodată atât de multe persoane obeze pe metru pătrat. Aproape oriunde întorci capul vezi oameni ce suferă de asa ceva. Fără niciun dubiu, e boală…

Concluzia groaznică este că resursele de hrană de pe planetă nu mai pot acoperi de multă vreme nevoile unei alimentații sănătoase. Oamenii mănâncă toate prostiile, mai ales cele livrate la prețuri mici, fără să aibă nici cea mai vagă idee despre ce conțin. Iar rezultatul se vede cu ochiul liber..

Poate pare greu de crezut, însă noi, în România, stăm mult mai bine la capitolul ăsta. Cel putin la tară încă se mănâncă sănătos. Pe tărâmul „făgăduinței” e groasă rău, credeți-mă!” Scrie Dan Bucura pe propria pagină de Facebook.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.