GAZETARII

Dan Tanasă (AUR): România, sat fără câini. Viktor Orban se plimbă în Transilvania ca la el acasă

România a ajuns un sat fără câini, în care oficialii altor state se pot plimba liber oriunde doresc. Deputatul AUR de Mureș, Dan Tanasă, i-a atacat dur pe Klaus Iohannis și pe Nicolae Ciucă pentru faptul că premierul maghiar Viktor Orban a venit la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad și a făcut o baie de mulțime la partida de fotbal a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe împotriva slovenilor de la Olimpja Ljubljana.

„Doar într-o colonie condusă de slugi premierul altei țări se plimbă liber peste tot. Oficialii din Ungaria sunt bineveniți în România cu o singură condiție: să plece cât mai repede la ei acasă să învețe ce înseamnă respectul!”, a declarat Dan Tănasă.

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât

Viktor Orban, venit în România pentru festivalul etnicilor maghiari, Tusványos, pe româneşte Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, a făcut o baie de mulţime şi la partida celor de la Sepsi, disputată la Sfântu Gheorghe. Echipa în care guvernul Ungariei a investit enorm l-a primit cu braţele deschise pe Orban. Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar, însoţit de Marco Rossi, antrenorul naţionei maghiare, a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Paza și protecția premierului maghiar a fost asigurată de SPP-ul românesc. Reprezentanţii SPP-ului şi-au făcut apariţia inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video şi aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniştii le-au cerut cameramanilor prezenţi la masa presei să le arate întreg conţinutul aparaturii. Viktor Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenţi pe stadion.

Nicio televiziune din România n-a achiziţionat drepturile de transmisie pentru meciul celor de la Sepsi! Văzând această situaţie bizară, clubul a decis ca partida să fie transmisă pe canalul său de… Youtube! Comentariul a fost asigurat în limba maghiară.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.