ȘTIRI

Dan Tănasă(AUR): Doar într-o colonie condusă de slugi premierul altei țări se plimbă liber peste tot

Deputatul AUR Dan Tănasă critică în termeni duri prezența premierului maghiar Viktor Orban la un meci de fotbal în România. În opinia lui Dan Tănasă, România este condusă de slugi, cu referire la Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă.

„Doar într-o colonie condusă de slugi premierul altei țări se plimbă liber peste tot. Oficialii din Ungaria sunt bineveniți în România cu o singură condiție: să plece cât mai repede la ei acasă să învețe ce înseamnă respectul!”, a declarat Dan Tănasă.

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât.

Viktor Orban, venit în România pentru festivalul etnicilor maghiari, Tusványos, pe româneşte Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, a făcut o baie de mulţime şi la partida celor de Sepsi, disputată la Sfântu Gheorghe. Echipa în care guvernul Ungariei a investit enorm l-a primit cu braţele deschise pe Orban. Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar, însoţit de Marco Rossi, antrenorul naţionei maghiare, a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Paza și protecția premierului maghiar a fost asigurată de SPP-ul românesc. Reprezentanţii SPP-ului şi-au făcut apariţia inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video şi aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniştii le-au cerut cameramanilor prezenţi la masa presei să le arate întreg conţinutul aparaturii. Viktor Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenţi pe stadion.

Nicio televiziune din România n-a achiziţionat drepturile de transmisie pentru meciul celor de la Sepsi! Văzând această situaţie bizară, clubul a decis ca partida să fie transmisă pe canalul său de… Youtube! Comentariul a fost asigurat în limba maghiară.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.