ȘTIRI

Dan Tănasă(AUR): PSD și PNL vor să distrugă mica gospodărie țărănească!

Deputatul AUR Dan Tănasă sare în sprijinul fermierilor români batjocoriți de partidele sistemului, PSD, PNL, UDMR și USR. Începând cu 2018, în urma unui ordin abuziv al ANSVSA majoritatatea târgurilor comunale și locale au fost închise, astfel fermierii români nu mai au unde să își vândă produsele agricole și animalele.

„Deschideți târgurile de animale, ticăloșilor! Nu vă mai bateți joc de țărani, slugilor! PSD și PNL vor să distrugă mica gospodărie țărănească!”, a scris deputatul AUR de Mureș, Dan Tănasă.

Liderul AUR atrage atenția că problema este una generalizată la nivel național, iar prefecții puși în funcții de partidele sistemului dau dispoziții după bunul plac pe tema închiderii târgurilor în baza acelui ordin abuziv din 2018 deși ne aflăm în 2022. Fermierii se plâng de faptul că bat la uși închise pe la instituțiile statului și nu se ia nicio măsură. Fermierii mai spun că Petre Daea este patriot doar la televizor, în rest praful și pulberea să se aleagă de agricultura românească.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.