You are currently viewing Deputat USR acuză: „Deciziile din partid se iau într-o cameră închisă. Noi nu avem niciun cuvânt de spus”

Deputat USR acuză: „Deciziile din partid se iau într-o cameră închisă. Noi nu avem niciun cuvânt de spus”

  • Post author:
  • Post published:mai 30, 2022
  • Post category:ȘTIRI

Transparența promisă de USR în alegerile trecute a lipsit cu desăvârșire în acțiunile partidului. Mai mult, un deputat USR rupe tăcerea și susține că deciziile din partid se iau într-o cameră închisă. Deputatul USR Andrei Lupu arată faptul că Dan Barna, Cătălin Drulă și Cristian Ghinea țin frâiele partidului și ei adoptă toate deciziile.

Adevăratele decizii se iau într-o cameră închisă în care nu aude nimeni ce se întâmplă. Cea mai mare parte a membrilor e ignorată de la discuțiile importante din teama de transparență și pierderea controlului.

USR e alcătuit din oameni buni și competenți, nu la fel de obedienți ca în alte partide.

„Dan Barna, Cătălin Drulă, Cristian Ghinea și e deja suficient. Se tem de critica internă și soluția lor este să marginalizeze orice voce critică. Toți sunt oameni competenți și de admirat pentru activitatea și ideile lor, dar, din păcate, în interior sunt conduși de teama de pierdere a controlului. Și asta duce la abuzuri, marginalizări și excluderi.

Pentru mine e clar că în fața modului agresiv de conducere cineva trebuie să-și asume ce e mai important de spus. Îmi asum și consecințele care pot duce la excludere sau forțarea demisiei.”, susține deputatul USR.

Distribuiți articolul!