ȘTIRI

Deși au salarii mari medicii încă cer șpagă: procurorii au făcut un flagrant

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul ofiţerilor DGA Bucureşti şi cei ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, au organizat, luni, un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracţiuni de corupţie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Potrivit unor surse judiciare, acest flagrant l-a vizat pe şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă, prof dr Marian Gaşpar.

În prezent se desfăşoară percheziţii, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată, precizează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Medicul Marian Gaşpar este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, el aflându-se la conducerea Secţiei de Chirurgie Cardiacă de aproape 20 de ani. 

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.