GAZETARII

Digi 24 a ales: CTP dat afară după ce l-a refuzat pe Simion

Digi 24 renunță la colaborarea cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Anunțul a fost făcut chiar de către CTP într-o postare pe Facebook. El a precizat că nu a fost consultat de către conducerea postului TV, decizia a fost unilaterală.

Într-o postare cu titlul „Diagnosticul – mai dăunător decât boala”, Cristian Tudor Popescu anunţă că emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, adaugă Cristian Tudor Popescu. „Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe YouTube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a scris gazetarul.

De-a lungul timpului, CTP a avut mai mult declarații șocante, printre care aceea în care susține că dacă liderul AUR, George Simion, va fi invitat în studioul Digi24, atunci colaborarea lui cu această televiziune va lua sfârșit.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.