GAZETARII

Digi 24, de partea hoților. Trei echipaje de poliție ca să îl apere pe Virgil Popescu

Postul TV Digi 24 este de partea hoților. A demonstrat acest lucru, după ce a refuzat să ofere drept la replică președintelui AUR George Simion, în contextul în care ministrul „hoț” al Energiei, Virgil Popescu, a înșirat numai minciuni la adresa lui Simion la o oră de maximă audiență. Nu mai puțin de trei echipaje de poliție au venit la sediul televiziunii ca să îl apere pe Virgil Popescu.

Ministrul energiei, Virgil Popescu, se împăuna la Digi 24 că legea prin care se concesionează austriecilor gazele din Marea Neagră a trecut în Parlament. În acest context, Popescu a început să aducă injurii lui George Simion și să rostogolească aceeași minciună potrivit căreia AUR este partidul rușilor. Motivul? AUR a fost singurul partid care s-a opus adoptării acestei legi care deservește intereselor străine.

Trei mașini de poliție pentru Simion

Supărat că Digi 24, postul TV al Ungariei la București, nu oferă un drept la replică și spațiu echidistant de emisie și pentru exprimarea punctului de vedere al AUR , George Simion s-a deplasat până la clădirea unde sunt amplasate studiourile. Deși a transmis civilizat că dorește un drept la replică, așa-zișii jurnaliști de la Digi 24 au chemat poliția.

Și ce să vezi: nu mai puțin de 3 echipaje de poliție au venit ca să îl legitimeze pe Liderul AUR. George Simion a părăsit curtea în care se afla clădirea sub escorta a trei echipaje de poliție, în ciuda faptului că spațiul în care se afla era public privat, nedelimitat pentru a se restrânge accesul uman.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.