ȘTIRI

Donald Trump revine pe Facebook și Instagram – Gigantul Meta a decis că va pune capăt suspendării

Gigantul reţelelor sociale Meta a anunţat miercuri că va „pune capăt suspendării” conturilor de Facebook şi Instagram ale lui Donald Trump în săptămânile următoare, la doi ani după ce fostul preşedinte american a fost interzis în urma atacului asupra Capitoliului.

Donald Trump a fost readmis pe Twitter pe 19 noiembrie 2022, la patru zile după ce şi-a anunţat candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Iată ce a declarat responsabilul pentru afaceri internaţionale de la Facebook: „Publicul trebuie să poată auzi ce spun politicienii pentru a putea face alegeri în cunoştinţă de cauză. Dar asta nu înseamnă că nu există limite pentru ceea ce oamenii pot spune pe platforma noastră.”

Fostul preşedinte american a fost interzis pe reţeaua de socializare pe 7 ianuarie 2021 pentru că şi-a încurajat susţinătorii în timpul atacului asupra Congresului de la Washington cu o zi înainte.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.