GAZETARIIȘTIRI

Ea este consiliera USR Timișoara care a dat ordin poliției să se închidă un restaurant din oraș

Ana Munteanu este consiliera USR care a decis să închidă un restaurant din Timișoara. Plină de ură față de proprietarii de HORECA care încercau să supraviețuiască, aceasta a mimat că ar fi un client flămând ce și-ar dori să ia o masă caldă în interior.

Dar, după cum bine se știe, Raed Arafat a decis peste capul factorilor locali de decizie, ca în Timișoara carantinarea să continuie. Asta face că restaurantele erau închise și se putea face livrare numai la domiciliul.

Cu toate acestea, la insistențele clienților ce erau forțați să mănânce în frig, un proprietar a decis să lase ocazional, pe bază de rezervație, pe timișoreni să mănânce în interior.

Dar ce să vezi, Ana Muntea, consilier local din partea USR, a mimat că ar fi client și așa a reușit să deconspire pe marele „infractor”.

Românii sunt consternați de gestul acestei nenorocite cu mintea scurtă și un val de înjurături a fost lansat pe pagina pe care s-a mai și lăudat cu această mare prostie.

Iată ce scrie Ana Munteanu pe pagina sa de facebook:

„În plenul Consiliului Local de săptămâna trecută s-a discutat speța unor societăți comerciale care cereau diverse” derogări de la plata chiriilor.Iată, culmea, nu erau dintre cei care respectă regulile – ci unii dintre ”șmecherii” care fentează sistemul.Există două tipuri de oameni: cei care din martie anul trecut respectă cu strictețe regulile chiar dacă și-au pierdut răbdarea, chiar dacă poate ar vrea să-și petreacă o seară la o cină alături de cei dragi.

Și mai sunt ”șmecherii”. Cei care nu înțeleg că ajunge ca o singură persoană, dintre cei prezenți ilegal în acest local, să aibă COVID 19. Doar o persoană.Dacă știți că există cazuri în care nu este respectată carantina, vă rog semnalați-le autorităților”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.