GAZETARII

Eveniment. George Simion se va căsători la Oveselu, în Vâlcea: va fi o petrecere câmpenească cu muzică patriotică și populară

Nunta Anului va avea loc în localitatea Oveselu, în județul Vâlcea.

Președintele George Simion se va căsători în data de 27 august 2022 și evenimentul va lua forma unei petreceri câmpenești fără dar la care românii sunt invitații.

Nu am dorit să supăr pe nici un prieten așa că am invitat pe toată lumea. Mă cunosc mulți și nu puteam decide pe cine să invit, așa că îi chem pe toți să fie alături de mine la acest eveniment important. Va fi o petrecere câmpenească , o nuntă fără dar. Eu nu am nevoie de nimic” a declarat George Simion în cadrul unei intervenții TV.

La eveniment se anuntă multă voie bună și muzică populară și patriotică.

Va fi un eveniment deosebit în care se va cânta muzică patriotică și muzică populară. Rog pe toți cei care doresc să fie alături de mine să vină într-un costum popular sau să aibă tricouri cu mesaje patriotice” susține liderul AUR, George Simion.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.