GAZETARII

Experții din Marea Britanie recomandă: STOP Vaccinării. Se schimbă strategia

Experții din Marea Britanie consideră că strategia împotriva covid trebuie să se schimbe și după doza 3 accentul ar trebui pus pe rezolvarea cazurilor grave.

Experții cred că boala ar trebui deja tratată ca o gripă obișnuiță.

În Europa se insistă pe continuarea vaccinării. S-au cumpărat mult doze de vaccin și acum nimeni nu mai dorește să le folosească.

Covidul ar trebui tratat ca un virus endemic similar gripei, iar miniştrii ar trebui să pună capăt vaccinării în masă după campania de vaccinare cu doza trei, a declarat fostul preşedinte al grupului de lucru pentru vaccinuri din Marea Britanie, relatează The Guardian.

Vaccinarea în masă a populaţie în Marea Britanie ar trebui să se încheie. Acum trebuie să gestionăm boala, nu răspândirea virusului. Prin urmare, oprirea formelor severe de boală în grupurile vulnerabile este obiectivul viitor”, a spus Clive Dix pentru The Observer.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.