ȘTIRI

Florin Cîțu, după ce a cumpărat milioane de doze în pandemie: „Trebuie să reducem deficitul bugetar”

Fostul premier Florin Cîțu se poziționează împotriva creșterii taxelor, soluție care îi va afecta tot pe românii loviți de inflație

Fostul lider PNL susține că inflația a fost generată și susținută de MF-PSD pentru a crește artificial veniturile la buget în 2022.

Iată ce a declarat acesta: „În TOATE sondajele românii spun că cel mai mult îi afectează creștrea prețurilor. Au dreptate. Pentru a reduce inflația, guvernul lui Ciolacu trebuie să taie SEMNIFICATIV cheltuielile bugetare pentru a reduce deficitul bugetar sub 4.4% anul acesta și sub 3% anul viitor.

Florin Cîțu susține că creșterea taxelor NU este o soluție și nu a fost niciodată: „Îi va lovi direct tot pe românii care au fost sărăciți de creșterea prețurilor și a taxelor prin OUG 16/2022.”

Liberalii adevărați nu vor accepta o altă varianta decât REFORME și SCĂDEREA TAXELOR”, a postat Florin  Cîțu pe pagina sa de socializare.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.