ȘTIRI

Florin Cîțu revine pe scenă – Cere ca Marcel Ciolacu să nu ajungă premier rotativ în 2023

Florin Cîțu susține că le va cere colegilor de partid să se opună rotativei guvernamentale de anul viitor, afirmând că Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier.

”Dă mai departe dacă nu ai sângele contaminat de psd-ism! Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier. Este mai rău pentru economie, pentru români,  decât a fost Dragnea. Am să le cer colegilor mei să nu mai facem rotativă anul viitor.   Marcel Ciolacu, sângele meu nu este contaminat cu socialism/psd-ism!  PSD a distrus economia în doar câteva luni după ce am plecat de la conducerea PNL. Subminarea economiei naționale, asta a făcut PSD, se pedepsește conform legilor din România. Titlul X din Codul Penal – Infracţiuni contra securităţii naţionale Art. 394, lit b: subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului”, a scris pe Facebook, Florin Cîțu.

Florin Cîțu a explicat cum ”a distrus/subminat PSD România în câteva luni”: taxe mai multe și mai mari- Nu există mizerie mai mare. Să bagi mâna în buzunarul oamenilor , așa cum face PSD cu aceste taxe, când țara trece printr-o criză; inflație galopantă, 16%, de aproape 4 ori mai mare decât rata inflației în perioda guvernării liberale. – După ce veniturile românilor au fost tăiate de taxele PSD-iste, Marcel Cicolacu a mai crescut și taxa sărăcirii, inflația, la cel mai mare nivel din ultimii 19 ani. Și inflația mai crește, poate trece de 20%, tot din cauza populismelor socialiștilor”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.