ȘTIRI

Gândire de conducător – Zelenski, despre uciderea fiicei lui Dughin

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că Kievul nu este responsabil pentru uciderea jurnalistei ruse Daria Dugina.

„Cu siguranță nu este responsabilitatea noastră. Nu este un cetățean al țării noastre, nu ne interesează. Și ea nu se afla pe teritoriul ucrainean”, a declarat Zelenski în cadrul unei conferințe de presă după forumul Platformei Crimeea, care a fost difuzat pe canalul YouTube de către biroul prezidențial ucrainean.

Dughina a murit în seara zilei de 20 august, când mașina sa a explodat pe autostrada Mozhaiskoye, în apropiere de satul Bolshiye Vyazemi, districtul Odintsovo, în apropiere de Moscova. La 22 august, Centrul de relații publice al FSB din Rusia a anunțat că asasinarea Dariei Dugina a fost elucidată. Potrivit agenției, aceasta a fost pregătită de serviciile speciale ucrainene, iar autorul a fost cetățeanul ucrainean Nataliya Vovk, care a fugit în Estonia după comiterea crimei.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.