GAZETARII

Generalul Nicolae Ciucă se opune eliminării pensiilor speciale, el fiind unul dintre principalii beneficiari ai sistemului

Generalul Nicolae Ciucă se opune eliminării pensiilor speciale, el fiind unul dintre principalii beneficiari ai sistemului.

În fiecare an românii plătesc aproximativ 2 miliarde de euro către anumite categorii socio-profesionale care sunt privilegiate de către clasa politică. Mulți dintre acești pensionari speciali la vârsta de 40 de ani deja ies din frontul de lucru și se înregimentează politic.

Așa se face că generalul duce în fiecare lună acasă din banii românilor aproximativ 15.000 de euro.

Vorbim despre bani cumulați din pensie, pensie specială, indemnizația de parlamentar și indemnizația de premier. În total de la bugetul de stat generalul de carton duce acasă în fiecare lună peste 70.000 de lei.

Generalul Nicolae Ciucă a devenit președintele PNL, împins de către sistem, deși abia știe să citească de pe foaie iar cei apropiați lui susțin că nu este chiar unul dintre cei mai inteligenți generali ai armatei române.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.