GAZETARII

George Simion anunță un miting de amploare în septembrie: Jos cu hoții de la guvernare!

George Simion a anunțat, în cadrul unui live pe Facebook, că va organiza un miting de amploare în luna septembrie, când se întorc românii din vacanțe, pentru a-și exprima dezaprobarea față de modul în care PNL și PSD înțeleg să guvernare țara. Factorul declanșator îl constituite modificările aduse Codului Fiscal, care prevăd creșterea taxelor pentru o serie de antreprenori români.

Până în septembrie, liderul AUR efectuează o serie de vizite de lucru atât în țară, cât și în diaspora. Duminică, 24 iulie, se va afla la Londra, unde va discuta cu românii de acolo pentru a cunoaște în profunzime problemele pe care le întâmpină aceștia și pentru a putea veni ulterior cu soluții.

Simion i-a criticat dur pe ministrul de Finanțe Adrian Câciu, pe ministrul Muncii, Marius Budăi, și pe liderii PSD și PNL care adoptă măsuri prin care îi suprataxează pe români, dar nu se ating de multinaționalele care fac profituri uriașe în România.

„Hoții de la guvernare au mărit taxele pentru toți care făceau ceva, toate formele de român întreprinzător, taxe pe dividende, pentru cei din construcții care aveau salarii mai mari de 3000 de lei, pe chirii, pentru cei din HORECA că și așa o duceau bine după doi ani de pandemie, pentru cei care au 2-3 locuri de muncă cu contracte parțiale și nu numai”, a punctat Simion, care a precizat că va ieși astăzi cu o declarație prin care va demasca schema de jefuire a României.

Detalii aici.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.