GAZETARII

George Simion despre „Operațiunea Sparanghel 2.0”: Ciolacu a colaborat cu Scholz pentru a distruge industria construcțiilor din România

George Simion, liderul AUR, dezvăluie „Operațiunea Sparanghel 2.0”, un plan care a fost pus în mișcare de prim-ministrul PSD, Marcel Ciolacu, în colaborare cu cancelarul german, Olaf Scholz. Simion susține că, în timp ce Germania are nevoie de două milioane de lucrători în domeniul construcțiilor, acțiunile implementate de Ciolacu indică o înțelegere cu Scholz de a furniza forță de muncă calificată și ieftină din România pentru a stimula economia Germaniei.

„Nemții au nevoie de două milioane de muncitori în construcții. Servitorii au executat și pun pe butuci construcțiile din România. Ce a negociat Marcel Ciolacu în schimbul vizitei pe care a avut-o la Berlin!? Se pare că prețul plătit de Marcel Ciolacu pentru câștigarea alegerilor din 2024 este distrugerea sectorului construcțiilor din România.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

La întoarcerea din Germania, Marcel Ciolacu a început să trâmbițeze tot felul de măsuri aberante vădit antiromânești prin care încearcă să distrugă sectorul contrucțiilor, agricultura și Horeca. Prin măsurile guvernului Ciolacu de eliminare a facilităților fiscale în aceste sectoare și creterea taxelor în diferite domenii, mulți români vor fi forțați să plece în Occident deoarece nu se mai poate trăi în România cu aceste salarii de mizerie pe care le oferă sistemul patronat de PSD și PNL. Se pare că asta își dorește și Marcel Ciolacu având în vedere înțelegerile sale secrete cu cancelarul german Olaf Scholz.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.