ȘTIRI

George Simion îl atacă pe Marcel Ciolacu pe problema libertății presei

În urma articolului apărut în publicația recorder cu privire la finanțarea presei din românia din banii partidelor politice, președintele George Simion i-a invitat pe reprezentații celorlalte partide politice parlamentare la o discuție privind oprirea acestui fenomen.

„Invit președinții partidelor parlamentare la o dezbatere serioasă privind modificarea legii finanțării partidelor politice.

Dacă nu au nimic de ascuns, Marcel CiolacuNicolae Ionel CiucăCătălin DrulăDacian Cioloş și Ludovic Orban, alături de Organizațiile civice care monitorizează banii publici și reprezentanții Mass-media sunt așteptați luni, ora 10:00 la sala de dezbateri din Camera Deputaților(etaj 3). ” , a declarat George Simion.

Finanțarea de către partidele a presei din Romania cu zeci de milioane de euro aduce o gravă atingere libertății de exprimare și sistemului democratic.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.