GAZETARII

George Simion: omul care distruge sistemul PSD-PNL. Mafia se clatină, democrația lui Iohannis egală cu cea a lui Putin

George Simion: omul care distruge sistemul PSD-PNL. Mafia politică care conduce România se clatină.

Președintele AUR a fost reținut azi noapte. După ce a fost verificat dacă a băut sau a consumat droguri, lucruri dovedite negativ, a fost reținut. Pentru ce? Verificări de rutină: să vadă dacă are permisul suspendat.

George Simion nu are permisul suspendat, dar ei vroiau să verifice. Așa că l-au dus cu forța la secția de poziție. George Simion nu a fost arestat, George Simion a fost reținut de miliție pentru verificări.

Sistemul de clasică. Se fac abuzuri pe față, așa cum se fac ele în Rusia sau alte țări din lumea a treia. PSD și PNL pierd puterea dar ei mai aveau de furat. România dorește o schimbare iar George Simion este speranța lor.

Democrația a fost suspendată de PSD și PNL deoarece George Simion reprezintă o amenințare pentru ei, pierd puterea și i-a cuprins panica.

Reținerea unui lider al opoziție parlamentare prin inventarea de pretexte reprezintă o practică curentă în Statele din lumea a treia. Se inventează motive, se fac dosare, apoi poporul este mințit. Nu credeți minciunile lor.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.