GAZETARII

George Simion: PSD și PNL, o coaliție toxică. PSD este vândut Bruxellului

Coaliția PSD și PNL este toxică, niciunul dintre aceste partide nu urmărește interesul național”, a declarat George Simion la Antena 3. Liderul AUR a subliniat că România are nevoie mai mult ca oricând de o guvernare suveranistă, care va fi posibilă odată ce AUR va obține majoritatea la următoarele alegeri.

„Nu putem gira o grămadă de porcării făcute de aceste partide politice. Noi trebuie să venim cu o ofertă concretă de guvernare, nu vom fi vioara a doua și să ne uităm cum așa-zișii politicieni fură.

Va trebui să obținem singuri o majoritate , fără compromisuri, fără PSD și fără PNL. Iohannis poartă vina că a adus PSD și PNL împreună, o coaliție toxică. În anul 2024 AUR va avea majoritatea ca să conducă România. PSD este astăzi total vândut Bruxellului, au primit ordin să nu susțină referendumul pentru familie”, a declarat George Simion la Antena 3.

Liderul AUR a vorbit și despre ofensele aduse de UDMR românilor, dar și despre faptul că România este dominată economic de Ungaria. El a subliniat că Viktor Orban își urmărește politica de a acapara economic și cultural Transilvania și deocamdată poate face acest lucru din cauza complicității PSD și PNL.

„UDMR are acces la secrete de stat, iar dominație economică și culturală a Budapestei există asupra Ardealului. Sunt chestiuni simbolice extrem de grave. Noi avem petrol în România dar el ajunge la austrieci, acolo unde în spate se află și Rusia. UDMR și Budapesta provoacă în mod intenționat România și pe români”, a spus liderul AUR.

El a criticat dur atitudinea politicienilor români pe plan internațional: „politicienii români sunt niște slugi, noi nu suntem parteneri strategici. Noi trebuie să învățăm să ne apărăm singuri, dar noi suntem conduși de slugi”.

Liderul AUR a vorbit și despre USR: „unul din scopurile noastre principale a fost să facem istorie din USR, un partid globalist care privește cu aroganță către români, care îi detestă pe românii simpli. Acum USR nu mai există, este istorie. Va trebuie să arătăm că și celelalte partide sunt nocive”.

Simion a atras atenția că, în contextul crizei economice de proporții care va veni, România are nevoie de o „guvernare suveranistă care să controleze resursele. Nu avem nici o șansă decât să fim o colonie neguvernabilă. Noi trebuie să fim precum polonezii, să ținem cu țara noastră”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.