GAZETARII

George Simion: sunt presiuni să folosim subvenția publică. Refuz. Cine nu înțelege să plece

În fiecare an partidele încasează aproximativ 50 de milioane de euro subvenție publică, adică bani de la români.

Din acești bani este coruptă aproape toată presa din România. PNL și PSD au dat peste 60 de milioane de lei în 2021 pentru ca presa să mintă pe români și să ofere informații favorabile.

Partidul AUR este unicul partid politic care nu folosește nici un leu din subvenția publică. Președintele AUR spune că sunt nemulțumiri atât interne cât și externe cu privire la acest lucru, însă spune că acest lucru nu îi va schimba opțiunea:

„Am promis în campania electorală că nu vom folosi subvenția publică pentru a plăti politicieni. Dacă cineva dorește să facă politică să o facă pe proprii bani. Nu ne pretindem salvatorii României dar cerem sinecuri. Cine nu înțelege acest lucru poate să plece, au mai plecat și alții. Eroi cu pensii speciale avem destui, eu doresc să fim diferiți.

Sunt presiuni interne, oameni care ar dori bani din această subvenție , așa cum fac PSD, PNL, UDMR sau USR. Dar sunt și presiuni externe, instituții care controlează partidele care ne spun că ar fi bine să folosim banii, că ei se pierd.

Dacă dorești să faci politică atunci dute la muncă, încasează salariu pe munca ta și apoi fă politică pe banii tăi” a declarat președintele George Simion.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.