ȘTIRI

Gorghiu și Turcan: „PNL nu fuge. Cine rupe coaliția va răspunde în fața electoratului”

Alina Gorghiu Raluca Turcan au transmis mesaje prin care dau asigurări că Partidul Naţional Liberal rămâne la guvernare.

Alina Gorghiu a catalogat, în cadrul unei conferinţe de presă drept „fake news” ideea ieşirii PNL de la guvernare.

Iată ce a spus aceasta: „Să ştiţi că, în interior şi în exterior putem să demontăm un fake news, pe care eu îl consider fake news-ul săptămânii. PNL e un partid sănătos la cap, foarte raţional, înţelege contextul regional, înţelege contextul naţional şi nu îşi pune problema să iasă de la guvernare. Fac această declaraţie pentru că am văzut destul de mulţi lideri de partide politice, altele decât PNL; care au tot chibiţat de pe margine că PNL iese în fiecare zi şi în fiecare oră de la guvernare”

Și Raluca Turcan a transmis un mesaj similiar. Aceasta a adăugat că „guvernarea, pe fond, este un act de responsabilitate şi nu un este un act nici de orgoliu, nici de calcul politic intern”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.