GAZETARII

Guvernul se comportă de parcă ar fi în opoziție: refuză să scadă prețul la benzină deși petrolul este românesc

Guvernul se comportă de parcă ar fi în opoziție: refuză să scadă prețul la benzină deși petrolul este românesc.

România deține rezerve impresionante de petrol și de gaze. România deține de asemenea impresionante rezerve de energie verde.

Cu toate acestea avem cele mai ridicate prețuri din Europa la energie, benzină și motorină.

Se întâmplă acest lucru deoarece PSD și PNL au cedat resursele țării către străini. PSD și PNL sunt cele două partide care astăzi conduc România și care au condus România în ultimii 32 de ani prin rotație sau împreună.

Astăzi vin reprezentanții celor două partide și ne spun că alții ar fi de vină, nu ei. Dar ei sunt de vină și pentru că au majoritatea parlamentară puteau să vină și cu soluții.

Astăzi PSD și PNL sunt două partide care au aruncat în faliment statul român și care doresc să arunce în faliment și pe români.

AUR a propus o soluție bună și care a funcționat în sectorul construcțiilor: dacă prețul este de maxim 6,5 lei pe litrul de combustibil atunci cel mai bine ar fi ca TVA-ul să scadă de la 19% până la 1%. Este o soluție bună care nu afectează companiile iar statul oricum încasează mai mulți bani din prețurile mai mari.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.